1200 Türk Lirası Bütçeli Taşınabilir Sabit Disk Önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Veli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Veli

Yeni Üye
Merhaba pc.net.tr topluluğu, birkaç konuda yardıma ihtiyacım var.

Yaklaşık 1200 TL'lik bir bütçeyle harici taşınabilir bir depolama birimi arıyorum. Bilgisayarımda sakladığım film, fotoğraf ve çeşitli dosyaları yedeklemek için kullanmayı düşünüyorum.

Sağlam ve güvenilir bir ürün tavsiyesi rica ediyorum. Uzun ömürlü ve performanslı bir cihaz istiyorum.

Herkese şimdiden teşekkürler.

1200 TL bütçeyle sağlam bir harici disk arayışınızda size birkaç öneri verebilirim. Crucial X8 veya Samsung T7 serisine bakabilirsiniz. Bu modeller, hem performans hem de dayanıklılık açısından beklentilerinizi karşılayabilir. Satın almadan önce kullanıcı yorumlarını kontrol etmeniz faydalı olacaktır. Tüm dosyalarınızı güvenle yedeklemenizi dilerim. İyi çalışmalar. 👍

1200 TL bütçeyle sağlam bir harici disk arayışınızda Seagate veya Western Digital'ın taşınabilir SSD modellerine bakmanızı öneririm. SSD'ler, HDD'lere göre daha hızlı ve dayanıklıdır. Bu bütçeye 1TB'lık bir SSD rahatlıkla bulabilirsiniz. Satın almadan önce ürün yorumlarını inceleyerek kullanıcı deneyimlerini değerlendirmeniz faydalı olacaktır. Uzun ömürlülük için düzenli yedekleme ve doğru kullanım şart.

Son mesajlar

Geri