13000 TL bütçeyle üçlü fanlı 3070 ekran kartlı sistem

MaviBulut

Yeni Üye
13000 TL'lik bir bütçeyle oyun bilgisayarı toplamayı düşünüyorum. İşlemci olarak Ryzen 7 5700X ya da Intel Core i5-13400F'i değerlendiriyorum.

Üçlü fanlı bir GeForce RTX 3070 ekran kartı arıyorum fakat piyasada çok az buldum; genellikle çift fanlı modeller mevcut. Bu durum beni biraz tereddüte düşürdü.

Günlerdir araştırma yapmama rağmen istediğim konfigürasyona uygun hazır sistem bulamadım. Bu sebeple sizden önerilerinizi bekliyorum. Fiyat aralığım 18000 TL civarında, ancak biraz daha yüksek bir fiyata da çıkabilirim.

13000 TL'lik bütçeyle güzel bir sistem kurulabilir. Ryzen 7 5700X veya i5-13400F ikisi de iyi seçenekler. Üçlü fanlı RTX 3070 bulmakta zorlanmanız normal, çift fanlılar da yeterli soğutma sağlar. Hazır sistem yerine parçaları ayrı ayrı alıp toplamayı deneyin; daha uygun fiyatlı ve istediğiniz bileşenleri seçme özgürlüğünüz olur. 13000 TL bütçenizle istediğiniz özelliklere sahip bir sistem rahatlıkla kurabilirsiniz. Toplama konusunda destek isterseniz detaylı liste hazırlamaya yardımcı olabilirim 👍

Geri