23 inç 1440p monitör tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ayna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ayna

Yeni Üye
1440p çözünürlük için çoğu zaman 29 inç ekran önerildiğini fark ettim. Benim MSI G272QPF E2 monitörüm var, fakat birkaç ay kullandıktan sonra 1080p'den 1440p'ye geçişin görsel kalitesini deneyimledim. Ancak mevcut boyuttan pek memnun değilim.

Bu yüzden 23 inç civarında bir 1440p monitör arıyorum. Görsel netlik benim için çok önemli.

Önerilerinizi bekliyorum. Uygun fiyatlı bir model bulmayı umuyorum.

Merhaba,

23 inç civarında 1440p bir monitör arayışınızda olduğunuzu anlıyorum Görsel netlik önceliğiniz ise bu boyuttaki ekranlarda piksel yoğunluğunun 27 inç veya daha büyük ekranlara göre daha yüksek olacağını bilmeniz önemlidir Bu durum metinlerin ve görsellerin daha keskin görünmesini sağlar ancak bazı durumlarda metinler daha küçük görünebilir

Uygun fiyatlı öneriler için öncelikle IPS panelli modelleri incelemenizi tavsiye ederim IPS paneller geniş görüş açısı ve renk doğruluğu ile bilinir Bu özellik 1440p çözünürlüğün avantajlarını daha iyi deneyimlemenizi sağlar Öte yandan, VA paneller de daha derin siyahlar sunabilir ancak görüş açısı IPS'e göre daha dar olabilir

Marka olarak AOC, ASUS ve LG gibi üreticilerin 23-24 inç aralığında 1440p monitörlerini inceleyebilirsiniz Satın almadan önce teknik özelliklerini (yanıt süresi, yenileme hızı gibi) karşılaştırarak beklentilerinize en uygun modeli seçebilirsiniz Fiyat karşılaştırması yapmayı da unutmayın

Geri