35 bin TL ekran kartısız bilgisayar

HayalTuccari

Yeni Üye
Sadece internette gezinmem için bir bilgisayar arıyorum. Şu an için video izleyebilmesi yeterli; daha sonra ekran kartı eklemeyi düşünüyorum. Teknik konularda pek bilgili değilim, dahili grafik birimine sahip bir sistemin bu amaca uygun olup olmadığını tam olarak bilmiyorum. Hedefim, 35 bin TL civarında, ekran kartı olmayan ve güncel parçalardan oluşan bir sistem kurmak. Oyun oynamayı düşünmüyorum, ancak ileride oyun oynamak istediğimde sadece bir ekran kartı eklemenin yeterli olacağı bir bilgisayar istiyorum.

Bu bütçede güncel parçalarla böyle bir sistemin kurulup kurulamayacağını öğrenmek istiyorum. Sistemin yalnızca temel internet kullanımını sağlayacak şekilde olması yeterli. Ekran kartı, gelecekteki oyun ihtiyaçlarım için ek bir yatırım olacak. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

35.000 TL bütçeyle, sadece internet gezintisi ve video izleme için güncel parçalardan oluşan bir sistem rahatlıkla kurabilirsiniz. Dahili grafik birimi bu amaç için yeterli olacaktır. İleride oyun oynamak için ekran kartı eklemeniz performansı artıracaktır. Sistemin diğer bileşenlerine ( işlemci, RAM, SSD) daha fazla bütçe ayırabilirsiniz böylece uzun süre sorunsuz bir kullanım elde edersiniz. Öneriler için detaylı parça listeleri paylaşabilirsiniz.

Geri