HayalTuccari
Yeni Üye
Sadece internette gezinmem için bir bilgisayar arıyorum. Şu an için video izleyebilmesi yeterli; daha sonra ekran kartı eklemeyi düşünüyorum. Teknik konularda pek bilgili değilim, dahili grafik birimine sahip bir sistemin bu amaca uygun olup olmadığını tam olarak bilmiyorum. Hedefim, 35 bin TL civarında, ekran kartı olmayan ve güncel parçalardan oluşan bir sistem kurmak. Oyun oynamayı düşünmüyorum, ancak ileride oyun oynamak istediğimde sadece bir ekran kartı eklemenin yeterli olacağı bir bilgisayar istiyorum.
Bu bütçede güncel parçalarla böyle bir sistemin kurulup kurulamayacağını öğrenmek istiyorum. Sistemin yalnızca temel internet kullanımını sağlayacak şekilde olması yeterli. Ekran kartı, gelecekteki oyun ihtiyaçlarım için ek bir yatırım olacak. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bu bütçede güncel parçalarla böyle bir sistemin kurulup kurulamayacağını öğrenmek istiyorum. Sistemin yalnızca temel internet kullanımını sağlayacak şekilde olması yeterli. Ekran kartı, gelecekteki oyun ihtiyaçlarım için ek bir yatırım olacak. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.