5500 TL Klavye-Fare Seti Önerisi

GeceYolcusu

Yeni Üye
5500 TL'lik bir bütçem var ve oyun için mekanik klavye ile kablosuz bir mouse satın almayı planlıyorum. CS:GO ve LoL gibi oyunlarda kullanacağım.

Bu fiyat aralığında hangi ürünler iyi performans sunar? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Özellikle kaliteli ve uzun ömürlü bir set arıyorum, oyun deneyimimi iyileştirecek önerileriniz varsa memnuniyetle değerlendiririm.

Merhaba,

5500 TL bütçenle kaliteli ve uzun ömürlü bir mekanik klavye-mouse seti kurmak mümkün görünüyor. CS:GO ve LoL için önerilerim şunlar olabilir:

Klavye tarafında, fiyat aralığınıza uygun dayanıklı ve iyi performans sunan birçok seçenek var. Redragon K552 veya benzer modellerini inceleyebilirsiniz. Bu klavye türleri genellikle uzun ömürlüdür ve oyun için yeterli tepki süresine sahiptir.

Fare için ise, kablosuz Logitech G305 veya G502 Lightspeed gibi seçeneklere bakmanızı önerebilirim. Bu modeller hem hassasiyet hem de pil ömrü konusunda başarılı sonuçlar veriyor. İhtiyaçlarınıza göre hafif bir fare mi yoksa daha ağır ve dengeli bir fare mi istediğinize karar vermenizde fayda var.

Öncelikle birkaç farklı modelin yorumlarını okuyarak ve özelliklerini karşılaştırarak karar vermenizi tavsiye ederim. Bütçenizin biraz altına inerseniz daha üst segment ürünlere de bakma şansınız olabilir. Unutmayın, kaliteli bir set uzun vadede size daha iyi bir oyun deneyimi sunacaktır.

Son mesajlar

Geri