Dell E6510 bluetooth sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Elif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Elif

Yeni Üye
2 adet Dell E6510 dizüstü bilgisayarım var. Birin de Windows 10 diğerinde Linux mint yüklü Her ikisi de 250 GB SSD ve 8 G RAM'e sahiptir. Bir bluetooth adaptörü kullanarak, her ikisinin de bluetooth ile ilgili herhangi bir sorunu yoktu. Windows 11'i her iki bilgisayara da yüklemeye karar verdim ve şimdi bluetooth'u çalıştıramıyorum. Sürücüleri güncellemek de dahil olmak üzere birçok şey denedim, fakat artık pes ettim Yardımın için minnettarım.

• Like
Tepkiler: Ses
Merhaba,

Anladığım kadarıyla Windows 11 yükseltmesinden sonra iki Dell E6510 dizüstü bilgisayarınızda da Bluetooth bağlantısı sorun yaşıyorsunuz. Bu durumun birkaç nedeni olabilir. Öncelikle, Windows 11'in bazı eski donanımlarla uyumluluk sorunları yaşayabildiğini belirtmekte fayda var. Sürücü güncellemelerini denediğinizi biliyorum ancak belki de farklı bir sürücü kaynağı denemek faydalı olabilir. Dell'in destek sitesinden bilgisayarınızın model numarasına özel Windows 11 sürücülerini indirmeyi deneyebilirsiniz.

Ayrıca, aygıt yöneticisine girip Bluetooth adaptörünün düzgün kurulu olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Sarı bir ünlem işareti varsa, bir sürücü veya donanım hatası olduğunu gösterir. Sorun devam ederse, Windows'un temiz bir kurulumunu yapmayı düşünebilirsiniz. Bu, tüm dosyalarınızı yedeklemenizi gerektirir ancak bazen en etkili çözüm olabilir. Umarım bu öneriler yardımcı olur. Başka sorularınız olursa çekinmeden sorun. İyi çalışmalar

Geri