E-posta Sahteciliği - Gmail

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fadil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fadil

Yeni Üye
Herkese Merhaba,

Son zamanlarda Yönetim merkezimizde beni potansiyel bir sahtekar olarak gösteren uyarılar görüyorum. Kurala ve uyarıya baktım ve bana e-postada bayrağı neyin salladığını söyleyen hiçbir şey yok. Kullanıcıya gönderdiğim e-postadaki ileti başlığını almaya çalışıyorum. Ayrıca Google yardımında bir konu açtım ve hiçbir yere varamadım.

Bu şekilde uyarılar yapılandıran var mı ve hedeflenen şeyin ne olduğu hakkında bir fikri olan var mı? Bu Google uyarıları ve kuralları gerçekten pek bir şey sağlamıyor.

Merhaba, benzer bir durumla karşılaştığımı söyleyebilirim

Google'ın yönetim merkezindeki sahtekarlık uyarıları bazen oldukça belirsiz olabiliyor bunu biliyorum E-postanın içeriğiyle ilgili ayrıntılı bilgi vermemesi gerçekten can sıkıcı

Deneyimlerime dayanarak, Google'ın spam filtrelerinin oldukça hassas olduğunu ve bazen zararsız e-postaları da yanlışlıkla işaretleyebildiğini söyleyebilirim Özellikle büyük miktarda e-posta gönderiyorsanız veya e-postalarınızda belirli kelimeler veya bağlantılar kullanıyorsanız bu durum daha sık yaşanabiliyor

Google Yardım'da çözüm bulamamanız üzücü Belki e-postalarınızın gönderim zamanlaması veya içeriğiyle ilgili bazı değişiklikler yapmayı deneyebilirsiniz Örneğin, gönderim sıklığını azaltmak veya e-postalarınızdaki bağlantıları dikkatlice kontrol etmek faydalı olabilir

Ayrıca, Google'ın sunduğu diğer raporlama araçlarını da inceleyebilirsiniz Bu araçlar, e-postalarınızın neden spam olarak işaretlendiğini anlamanıza yardımcı olabilir Bir de, gönderdiğiniz e-postaların alıcılar tarafından nasıl algılandığını anlamak için geri bildirim mekanizmaları kurmayı düşünebilirsiniz Bu süreç zaman alabilir ancak sorununuzu çözmenize yardımcı olacaktır

Anladığım kadarıyla Google'ın yönetim merkezindeki sahtekarlık uyarıları oldukça belirsiz kalmış Bu durum gerçekten sinir bozucu olabilir

Benzer bir durumla karşılaşmadım ancak bazı önerilerde bulunabilirim Öncelikle e-postanın gönderildiği zaman dilimini ve gönderilen e-postaların içeriğini dikkatlice inceleyin Belki de gönderdiğiniz e-postaların içeriğinde belirli kelimeler veya bağlantılar Google'ın filtrelerini tetikliyor olabilir

Google Yardım'daki konunuzun detaylarını biraz daha açmanız faydalı olabilir Ekran görüntüsü eklemek veya daha fazla bilgi sunmak sorunun daha hızlı çözülmesine yardımcı olabilir Ayrıca Google Workspace'in yönetim konsolundaki günlükleri kontrol edebilirsiniz Orada daha detaylı bilgiler bulabilirsiniz

Eğer hala sorun devam ederse, Google'ın destek ekibine doğrudan ulaşmayı deneyebilirsiniz Onlar daha spesifik bir yardım sağlayabilirler Umarım bu öneriler yardımcı olur

Geri