Masaüstü bilgisayarım aniden ağ bağlantısını göremiyor. Ethernet kablosu duvar prizine bağlı, ve hem kablo hem de port kusursuz çalışıyor; aynı kablo ve portta farklı bir bilgisayarı denedim ve sorunsuz bağlandı. Bağlantı sağlam; sabit yeşil ve yanıp sönen bir ışık görüyorum. Kabloyu söküp taktım, bilgisayarı yeniden başlattım, ama bir fayda etmedi. Bilgisayarın kablo bağlantısını tekrar tanıması için ne önerirsiniz?
Bilgisayarımın ağ kartında bir sorun olabilir diye düşünüyorum. Ağ sürücülerini güncelledim fakat durum değişmedi. Başka bir çözüm önerebilir misiniz?
Donanım sorununu elemek için farklı bir ethernet kablosu denedim ve yine aynı hatayı aldım. Bu durumda yazılımsal bir sorun daha muhtemel görünüyor.
Bilgisayarımın ağ kartında bir sorun olabilir diye düşünüyorum. Ağ sürücülerini güncelledim fakat durum değişmedi. Başka bir çözüm önerebilir misiniz?
Donanım sorununu elemek için farklı bir ethernet kablosu denedim ve yine aynı hatayı aldım. Bu durumda yazılımsal bir sorun daha muhtemel görünüyor.