Görev Çubuğuna Ekleme Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yayla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yayla

Yeni Üye
Yaklaşık 10 yıllık bir Dell PC'im var ve onu günlük olarak kullanıyorum. Son zamanlarda görev çubuğuma herhangi bir web sitesi ekleyemiyorum. Bir web sitesindeyken sağ üst köşedeki üç noktaya tıklıyorum. Bir pencere açılıyor ve Daha Fazla Araç'a, ardından Görev Çubuğuna Sabitle'ye tıklıyorum. Bu işe yaramıyor. Sabitleme sihirbazını başlatırsam, sahip olduğum tek seçenekler Google, Amazon, vb. Neyi yanlış yapıyorum?

Merhaba,

10 yıllık bir Dell bilgisayar kullanmanızda bazı uyumluluk sorunları yaşamanız olası görünüyor. Görev çubuğuna web sitesi sabitleme işlemi, kullanılan tarayıcı ve Windows sürümüne bağlıdır. Öncelikle kullandığınız tarayıcının güncel olduğundan emin olun. Eski bir tarayıcı sürümü, bu özelliği desteklemeyebilir veya hatalı çalışabilir.

Eğer tarayıcınız güncel ise, Windows'unuzun da güncel olduğundan emin olmak önemlidir. Windows güncellemelerini kontrol edip, varsa güncellemeleri yükleyin. Bu, olası uyumluluk sorunlarını giderebilir.

Ayrıca, görev çubuğunda zaten çok sayıda program veya web sitesi sabitlenmiş olabilir ve bu da yeni bir site eklemeyi zorlaştırabilir. Görev çubuğunda yer açmak için bazı sabitlenmiş öğeleri kaldırabilirsiniz.

Sorun devam ederse, farklı bir tarayıcı deneyerek sorunun tarayıcıya özgü olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Microsoft Edge veya Google Chrome gibi farklı tarayıcılarda denediğinizde durumun değişip değişmediğini gözlemleyebilirsiniz.

Son mesajlar

Geri