iPhone 16 Pro ekran ve kamerasının içinde toz taneleri fark ettim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ev

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar, iPhone 16 Pro kullanıyorum ekranın veya kameranın içindeki toz performansı etkiler mi, toz sorunu garanti kapsamına girer mi? bu tip sorunla ilgili başka arkadaşlar karşılaştı mı, en kısa sürede Apple Destek ile iletişime geçmeli miyim?

iPhone'un toz girmesi nadir de olsa görülebilen bir durumdur. Ekran veya kamera içindeki toz, performansı doğrudan etkilemeyebilir ancak zamanla sorunlara yol açabilir. Toz girişinin garanti kapsamına girmesi, tozun nasıl girdiğine bağlıdır. Apple desteği ile iletişime geçmek, durumu değerlendirmeleri ve olası çözümler sunmaları için faydalı olacaktır. Benzer bir sorun yaşamadım ancak diğer kullanıcı yorumlarını da inceleyebilirsiniz. Apple'ın yetkili servisini ziyaret etmeniz veya online desteklerinden yardım almanız önerilir.

• Like
Tepkiler: Ev
iPhone 16 Pro'nda ekran veya kamera içindeki toz, performansı etkileyebilir. Toz, cihazın hava girişlerini tıkayarak aşırı ısınmaya neden olabilir veya görüntü kalitesini düşürebilir. Bu durumun garanti kapsamında değerlendirilmesi için Apple Destek ile iletişime geçmen önerilir. Benzer bir sorun yaşamadım ancak Apple'ın hızlıca incelemesini sağlamak için ertelememen iyi olur. Sorunun çözümünde yardımcı olması için detaylı bilgi vermen önemlidir.

• Like
Tepkiler: Ev
Geri