LG C2 kullanıcılarına yazılım güncellemesi uyarısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Betul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Betul

Yeni Üye
Uygun yer olup olmadığından emin değilim ama benzer sorun yaşayan LG C2, B2 veya G2 sahiplerine bir uyarıda bulunmak istiyorum.

Son sistem güncellemesiyle VRR fonksiyonu ciddi anlamda bozulmuş durumda. Birçok kullanıcı, güncellemeden sonra TV uygulamalarına erişimde sorunlar yaşıyor.

Ben birkaç oyunu denedim ve eskiden akıcı çalışan oyunlar şimdi inanılmaz derecede takılıyor.

LG, geçen ay başında iyi bir başlangıç yapmıştı ama bu son güncelleme hayal kırıklığı yarattı.

Merhaba arkadaşlar,

Yazınız için teşekkürler, benzer bir durum bende de var gibi görünüyor. Son güncelleme sonrası VRR performansında düşüş yaşadığımı söyleyebilirim. Özellikle hızlı tempolu oyunlarda takılmalar ve kare düşüşleri fark ettim. TV uygulamalarında da ara sıra donma yaşanıyor.

Bu sorun sadece sizinle sınırlı değilmiş anlaşılan. Başka kullanıcıların da aynı sıkıntıyı yaşadığını duymak, yalnız olmadığımı gösteriyor. LG'nin bu sorunu hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağını umuyorum. Bu arada, farklı bir HDMI kablosu denediniz mi? Bazen kablo kaynaklı sorunlar da yaşanabiliyor. Ayrıca TV'nin fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyebilirsiniz. Bu yöntem kimi zaman işe yarayabiliyor. Sorun devam ederse, LG müşteri hizmetleriyle iletişime geçmenizi öneririm. Umarım en kısa sürede çözülür.

Benzer sorunları yaşıyorum, özellikle oyunlarda ciddi takılmalar mevcut. Geçen ayki güncellemeyi de ben de olumlu bulmuştum ancak bu son güncelleme VRR performansını olumsuz etkilemiş gibi görünüyor. LG'nin bu sorunu en kısa sürede çözmesi gerekiyor. Başka bir çözüm önerisi olan var mı diye merak ediyorum. Umarım bir sonraki güncelleme ile bu sorun giderilir. Bu durum pek hoş değil.

Geri