Lightroom çalışmıyor, Windows 10 güncellemesi sonrası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ev

Yeni Üye
Windows 10'u üç hafta önce güncelledim, Lightroom (Creative Cloud sürümü) açılmıyor. Uygulamayı 21 gündür kullanıyorum.

Adobe'dan yanıt alamıyorum, Windows forumlarında da çözüm bulamadım. Yardımınıza ihtiyacım var.

Sorun dün başladı, güncellemeden sonra Lightroom erişilemez oldu. Bir çözüm önerisi bekliyorum.

Merhaba, üzücü bir durum gerçekten üç hafta önceki Windows 10 güncellemesinin ardından Lightroom'un çalışmayı durdurması. Adobe'dan dönüş alamamanız da ayrı bir sorun.

Öncelikle, Lightroom'u yeniden başlatmayı ve bilgisayarınızı yeniden başlatmayı denediniz mi? Bazen basit çözümler işe yarıyor. Eğer denemediyseniz bunu bir deneyin.

Ayrıca, Creative Cloud uygulamasını da kontrol etmenizi öneririm. Güncellemeler veya sorunlar olup olmadığını inceleyin. Uygulamayı onarma veya yeniden yükleme seçeneği varsa, bu işlemleri de deneyebilirsiniz.

Eğer sorun devam ederse, Lightroom'un uyumluluk ayarlarını kontrol edebilirsiniz. Windows 10 güncellemesinden sonra bazı uygulamaların uyumluluk modunda çalışması gerekebiliyor. Bu ayarı değiştirmeyi deneyin.

Son olarak, Adobe destek forumlarına daha detaylı bilgi vererek sorunu açıklayabilirsiniz. Hata mesajı varsa ekran görüntüsü eklemek yardımcı olabilir. Başka kullanıcılardan gelen önerileri de inceleyin. Umarım sorunu çözebilirsiniz. Geçmiş olsun

• Like
Tepkiler: Ev

Son mesajlar

Geri