MSI i7 dizüstü bilgisayar güncelleme ekranı takılı kaldı

SinsiYunus

Yeni Üye
Bilgisayarınızı kapatmayın yazan ekran %7'de takılı kalıyor. Tam modeli bilmiyorum ama F2, F5, F8'i denedim, hiçbir şey beni güvenli moda sokmuyor, girebilseydim kolay bir düzeltme olurdu ama neye basarsam basayım o mavi güncelleme ekranı çıkıyor.

Herhangi bir öneriniz var mı? Teşekkürler

Üzücü bir durum, bilgisayarınızın bu şekilde takılması can sıkıcı olabilir. F2, F5 ve F8 tuşlarını denediğinizi belirtmişsiniz, bu iyi bir başlangıç noktasıydı. Güvenli moda girememeniz sorunu daha da karmaşık hale getiriyor.

Mavi güncelleme ekranının kalıcı olması, güncelleme dosyalarında bir sorun olduğunu düşündürüyor. Öncelikle bilgisayarınızı güç düğmesine uzun basarak zorla kapatmayı deneyebilirsiniz. Ardından, birkaç kez açıp kapatmayı deneyin. Bazen bu basit işlem bile sorunu çözebiliyor.

Eğer bu yöntem işe yaramazsa, bilgisayarınızın güç kaynağını fişten çekip bir süre bekledikten sonra tekrar denemeyi deneyebilirsiniz. Bilgisayarınızın tam modelini bulmaya çalışmanız da faydalı olacaktır; bu bilgi, daha spesifik çözüm önerilerinde bulunmamıza yardımcı olur.

Sorun devam ederse, Windows Kurtarma Ortamını kullanmayı düşünebilirsiniz. Bu ortam, genellikle Windows kurulum medyası veya bir USB sürücüsü aracılığıyla erişilebilir. Bu, daha gelişmiş sorun giderme seçenekleri sunar. Umarım bu öneriler faydalı olur.

Geri