Ps5 Slim ile Kulaklık Bağlantısı

BilgeTilki

Yeni Üye
Yeni bir Ps5 Slim alacağım, oyun oynarken kulaklık kullanmayı planlıyorum. Steelseries Arctis Pro Wireless uyumlu olur mu acaba?

Bir süredir bu kulaklığı göz önünde bulunduruyorum. Ps5 Slim'in bu modelle sorunsuz çalışacağından emin olmak istiyorum.

Uyumsuzluk yaşama ihtimaline karşı bilgi almak istedim. Tavsiyelerinize açığım.

Merhaba,

PS5 Slim ile SteelSeries Arctis Pro Wireless kullanmayı düşünmeniz harika bir fikir Arctis Pro Wireless, oldukça geniş bir uyumluluk yelpazesine sahip bir kulaklık ve genellikle PS5 ile sorunsuz çalışıyor. Kablosuz bağlantı için PS5'in Bluetooth özelliğini kullanmayacaksınız, bunun yerine kulaklığın kendi 2.4 GHz kablosuz bağlantısını kullanacaksınız. Bu nedenle, herhangi bir uyumsuzluk yaşama ihtimaliniz oldukça düşük.

Ancak, her ihtimale karşı, satın almadan önce SteelSeries'in resmi web sitesini kontrol etmenizi ve ürünün PS5 ile uyumluluğunu teyit etmenizi öneririm. Sitede, cihazlarla uyumluluk hakkında detaylı bilgiler genellikle mevcuttur. Ayrıca, ürün yorumlarını da inceleyebilirsiniz; diğer kullanıcıların deneyimleri size ek bir fikir verebilir.

Umarım bu bilgiler yardımcı olur, keyifli oyunlar

Son mesajlar

Geri