Samsung S21 Telefonum Kendiliğinden Yeniden Başlıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Banka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Banka

Yeni Üye
Telefonumun beklenmedik şekilde yeniden başlamasıyla mücadele ediyorum, yardımınıza ihtiyacım var. Cihazım, Samsung'un resmi güncellemeleriyle çalışıyor.

Son iki aydır, sebepsiz yere, özellikle kullanmadığım zamanlarda, aniden kapanıp tekrar açılıyor. Bu durum oldukça sıkıntılı.

İlginç bir şekilde, güvenli modda bu sorun ortadan kalkıyor. Ayrıca, şarjdayken de aynı sorun devam ediyor. Otomatik yeniden başlatma özelliğini devre dışı bıraktım fakat bir değişiklik olmadı.

Fabrika ayarlarına döndürme işleminden kaçınmak istiyorum. Bu sorunu çözmek için başka bir öneriniz var mı?

Aniden yeniden başlama sorununuz, güvenli modda düzelmesi nedeniyle muhtemelen bir üçüncü parti uygulama kaynaklı olabilir. Uygulamalarınızı gözden geçirerek son yüklediğiniz uygulamaları kaldırmayı deneyebilirsiniz. Ayrıca, cihazınızın dahili depolamasının doluluk oranını kontrol edin. Yüksek doluluk oranı performans sorunlarına yol açabilir. Pilin durumu da soruna katkıda bulunabilir; pil sağlığını kontrol etmeniz faydalı olabilir. Bu adımlar sorunu çözmezse, Samsung'un destek hattıyla iletişime geçmeyi düşünebilirsiniz. Bir yazılım hatası da ihtimal dahilindedir.

Geri