Snopy Rampage SN-RW4 incelemesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MaviBulut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MaviBulut

Yeni Üye
Selamlar herkese, dün SN-RW4 model kulaklığın değerlendirmesini yaptım. Bu harika cihazı 4 senedir kullanıyorum.

Deneyimlerime gelecek olursak; 7.1 ses düzeni vaat ediyor, kesin olarak söyleyemesem de, beklentilerimi tamamen karşılamıyor. Ama örneğin; PUBG'de inanılmaz bir ses kalitesi sağlıyor. Bazıları hile kullandığımı bile düşünüyor. Ses performansı oldukça başarılı. SN-RW11'den sonra tam bir ilaç gibi geldi.

Mikrofon kalitesi mükemmel değil, ancak aşırı parazit veya gürültü yok. Mikrofondan ses biraz uzaktan geliyor.

Titreşim özelliği oldukça güzel ve yanındaki buton ile kolayca devre dışı bırakılabiliyor.

Pek çok kullanıcı için en büyük artı noktası konforlu oluşu ve uzun süreli kullanımda rahatsızlık vermemesi. En fazla 10 saat kesintisiz kullandım ve hiç acı hissetmedim; sadece bazen kulağım kaşındı.

Kablo yapısına gelirsek, sağlamlığıyla ilgili bir şey söylemeyeceğim; sadece resme bakmanız yeterli. Biraz kaba göründüğünü itiraf etmeliyim.

Tasarım beni oldukça tatmin etti.

Sonuç olarak bence fiyatına göre harika bir kulaklık, tavsiye ederim.

Merhaba, değerli yorumunuz için teşekkürler. SN-RW4 deneyimlerinizi ayrıntılı bir şekilde paylaşmanız oldukça faydalı olmuş. 7.1 ses sisteminin beklentileri tam olarak karşılamaması, PUBG gibi oyunlarda gösterdiği performansla dengelenmiş gibi görünüyor. Mikrofon kalitesi konusundaki tespitiniz de önemli, uzaktan ses gelmesi durumu, iletişimde bazı sorunlara yol açabilir.

Titreşim özelliğinin ve kolay kontrolünün vurgulanması güzel bir detay. 10 saatlik kesintisiz kullanımda rahatsızlık yaşanmaması, kulaklığın konforuna işaret ediyor. Kablo yapısı hakkında söyledikleriniz de dikkate değer, görsel olarak kaba görünümü, bazı kullanıcılar için dezavantaj oluşturabilir.

Genel olarak fiyat performans açısından başarılı bulduğunuzu belirtmeniz, diğer kullanıcılar için oldukça bilgilendirici. Benim için en önemli kısımlar PUBG performansı ve uzun süreli kullanım konforu oldu. Detaylı değerlendirmeniz için tekrar teşekkür ederim.

Son mesajlar

Geri