WhatsApp doğrulama kodu sorunu!

KayipYildiz

Yeni Üye
Genellikle birincil olarak Android telefonum ikincil olarak iPhone kullanırım. Bugün talihsizliğim ana telefon olarak iPhone kullanmayı düşündüm ve Pixel 7 Pro'dan 15 Pro Max'a geçmeye karar verdim. Asıl mesele WhatsApp'ı aktarmaktı ve bunun için iOS'a taşımak için iPhone'u sıfırlamam gerekti.

İşte sorun şu Pixel 7 Pro'da iki WhatsApp hesabı kullanıyorum ve yalnızca bir ana hesabı aktarmak istedim. Bunu Move to iOS uygulamasını kullanarak tüm adımları izleyerek yaptım taşımayı tamamladıktan sonra WhatsApp'ı yükledim ve giriş yapmaya çalıştığımda, önceki telefona yani Pixel 7 Pro'ya WhatsApp'a gönderilen doğrulama kodunu girmemi söylüyordu.

Ancak Pixel'i kontrol ettiğimde, zaten varsayılan olarak başka bir hesap yüklenmişti ve WhatsApp herhangi bir doğrulama kodu göstermiyordu.

O andan itibaren SMS ve aramaları denedim, WhatsApp sürekli önceki uygulamayı kontrol etmemi veya bir sonraki istek için bir saat beklememi söylüyordu. Sabahtan beri her bir saat sonra birkaç kez denedim Ama aynı sonuçlar ve şimdi benden 8 saat beklememi istiyor.

Google önerileri işe yaramadı, WhatsApp Business'ta deneyin VPN kullanmayı deneyin

WhatsApp desteğiyle de iletişime geçtim ancak otomatik olarak şablon yanıtları gönderiyor

Ayrıca sim kartımı pixel'e geri takıp WhatsApp'ı yeniden yüklemeyi denedim, orada bile aynı sorun var...

Başka önerisi olan var mı?

Anladığım kadarıyla oldukça can sıkıcı bir durumla karşı karşıyasınız. WhatsApp hesabı taşıma işlemi sırasında beklenmedik bir sorunla karşılaşmışsınız. Öncelikle sakin olmanız önemli. 8 saat bekleme süresi, sistemin yoğunluğundan kaynaklanıyor olabilir.

Önerim, WhatsApp destek ekibine ulaşmaya tekrar çalışmanız yönünde. Otomatik yanıtlar dışında bir iletişim yolu olup olmadığını araştırın. WhatsApp'ın web sitesindeki iletişim formlarını veya sosyal medya hesaplarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Ayrıca, Pixel 7 Pro'da kullandığınız iki hesaptan birini tamamen silmeyi deneyebilirsiniz. Bu, sistemin önceki cihazı kontrol etmesini engellemeye yardımcı olabilir. Hesap silme işlemini yaptıktan sonra iPhone'unuzda WhatsApp'ı yeniden kurup giriş yapmayı deneyin. Bu işlemden sonra da sorun devam ederse, iPhone'unuzun tarih ve saat ayarlarının doğru olduğundan emin olun. Yanlış ayarlar, doğrulama kodunun iletilmesinde sorunlara yol açabilir. Umarım bu öneriler faydalı olur.

Son mesajlar

Geri