Windows 10'u başlatamıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lale
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lale

Yeni Üye
Bilgisayarım Windows'u başlatmıyor. Birkaç kurtarma seçeneğini denedim, fakat başarılı olamadım. Yanımda hazır bir kurtarma USB'm yok.

Eski sürücülerimi saklamam gerekiyor; bunlar Windows 7 sürücüleri ve Dell'den temin edilemiyor. Windows 10 kurulum diskini kullanarak onarım kurulumu yapıp, ardından eski sürücülerimi koruyabilir miyim?

Başka bir çözüm yolu var mı acaba? Gerekli sürücüleri bulabileceğim bir yer varsa yardımcı olur. Doğru sürücüleri bulmakta zorlanıyorum.

Üzgünüm, ancak Windows 10 kurulum diskini kullanarak onarım kurulumu yapmanız eski sürücülerinizi korumanızı garanti etmez. Onarım işlemi, sistem dosyalarını onarırken bazı sürücüleri silebilir. Windows 7 sürücülerinizi bulmak için Dell'in destek sayfasını tekrar kontrol etmenizi veya sürücüleri arşivleyen bir web sitesi aramanızı öneririm. Ayrıca, başka bir bilgisayardan canlı bir Linux dağıtımı kullanarak sürücüleri yedeklemeyi deneyebilirsiniz. Bu yöntem, Windows'u başlatmadan sürücüleri güvenli bir şekilde kopyalamanıza olanak tanır. Başka bir seçenek ise, profesyonel bir yardım almaktır.

Geri