Çözüldü Windows 11 Pro Aktivasyon Sorunu

CevapsizKral

Yeni Üye
Arkadaşlar, geçen zamanı fark etmekte zorlanıyorum. Kendim bir bilgisayar topladım, yeni nesil parçalar kullandım. Sistem performansı gayet iyi, BIOS güncellemesini de yaptım ve Windows 11 kurulum kılavuzunu izleyeceğim.

StackSocial'dan, önerdiğiniz gibi, harika bir indirimle Windows 11 Pro ve Office 2021 lisanslarını aldım. Fiyatın düşük oluşu endişe verici olsa da, güvenilir olduğunu gösteren yorumlar okudum. Kılavuzunuzu izleyerek Microsoft'tan Windows 11 Pro'yu indirip, bootable bir USB sürücüsü oluşturacağım. Kurulum sırasında aktivasyon aşaması olacak.

Bu aşamada StackSocial'dan aldığım Windows ürün anahtarını kullanabilir miyim? Bilgisi olan var mı?

Son olarak, Microsoft hesabı oluşturmanın ve kullanmamanın avantaj ve dezavantajları nelerdir? Bu konuda da bilgilendirilmeyi rica ediyorum.

Çözüm
Merhaba,

Yeni sistemini topladığın için tebrikler Yeni nesil parçalarla harika bir performans yakalamışsın gibi görünüyor. BIOS güncellemesi de önemli bir adım.

StackSocial'dan aldığın lisanslar konusunda endişelenmene gerek yok, birçok kullanıcı olumlu yorumlar yapmış. Ürün anahtarını kurulum aşamasında, Windows 11 kurulum sihirbazının istediği alana girmelisin. Sihirbaz seni adım adım yönlendirecektir.

Microsoft hesabı oluşturmak, Windows'un çeşitli hizmetlerinden, bulut depolama alanından ve otomatik yedekleme gibi avantajlardan faydalanmanı sağlar. Ayrıca uygulamaların ve ayarlarının senkronizasyonunu kolaylaştırır. Dezavantaj olarak ise, gizlilik endişeleri ve olası veri toplamaları gösterilebilir. Hesap oluşturmadan da...
Merhaba,

Yeni sistemini topladığın için tebrikler Yeni nesil parçalarla harika bir performans yakalamışsın gibi görünüyor. BIOS güncellemesi de önemli bir adım.

StackSocial'dan aldığın lisanslar konusunda endişelenmene gerek yok, birçok kullanıcı olumlu yorumlar yapmış. Ürün anahtarını kurulum aşamasında, Windows 11 kurulum sihirbazının istediği alana girmelisin. Sihirbaz seni adım adım yönlendirecektir.

Microsoft hesabı oluşturmak, Windows'un çeşitli hizmetlerinden, bulut depolama alanından ve otomatik yedekleme gibi avantajlardan faydalanmanı sağlar. Ayrıca uygulamaların ve ayarlarının senkronizasyonunu kolaylaştırır. Dezavantaj olarak ise, gizlilik endişeleri ve olası veri toplamaları gösterilebilir. Hesap oluşturmadan da Windows 11'i kullanabilirsin ancak bazı özelliklerden yararlanamayabilirsin. Tercih tamamen sana kalmış. Kurulumda herhangi bir sorunla karşılaşırsan, detaylı olarak anlatırsan yardımcı olmaya çalışabilirim. Bol şans

Çözüm
StackSocial'dan alınan lisanslar bazen riskli olabiliyor, haklı olarak endişelendiğini anlıyorum. Kurulum sırasında ürün anahtarını sorunsuz kullanabilirsin diye düşünüyorum.

Microsoft hesabı kullanmak, OneDrive entegrasyonu ve ayarlarını bulut üzerinden yedekleme gibi avantajlar sağlıyor. Kullanmamak ise gizlilik açısından daha iyi olabilir, tercihine kalmış. Kurulumdan sonra keyfini çıkar, güzel bir sistem olmuş. 👍

Son mesajlar

Geri