Apple HD Cinema 30 ekran kullanıyorum
Çözünürlük 2880x1800 piksel
Tek çıkış DVI
Apple MB571Z/A aktif adaptörü, eski dizüstü bilgisayarımı bu ekrana bağlamak için kullandım
Samsung 700z7c dizüstü bilgisayarımda Intel Core I7 3770QM işlemci, Intel HD Graphics 4200, Nvidia Geforce GT 750M ekran kartı ve 10 GB DDR3 RAM var
Tuhaf bir durumla karşılaştım
2880x1800 60 Hz çözünürlük sorunsuz çalışıyor
Word, Yandex gibi basit sayfalarda kararlılık var
Ancak YouTube videoları veya büyük görseller içeren (ekranın yarısından fazlasını kaplayan) oyunlar çalıştırıldığında ekran bağlantısı kesiliyor ve tekrar açılmıyor, fişi çekip takana kadar
Bu sorun yalnızca bu dizüstü bilgisayarda yaşanıyor, yeni bilgisayarımda böyle bir sıkıntı yok, her şeyi sorunsuz çalıştırıyorum Daha düşük, 1152x720 piksel gibi, çözünürlükte ise problem ortadan kalkıyor (pasif adaptör kullanıyormuş gibi)
Nvidia grafik kartını kullanarak uygulamaları çalıştırmak bir çözüm getirmedi
İntegre kartın güç tasarruf modunu devre dışı bırakmak da işe yaramadı
Dağıtıcı üzerinden Intel grafik birimlerini pasifleştirmek harici ekran kullanımını tamamen engelledi, çıkışlar kapanıyor
Yardımınıza ihtiyacım var, bu sorunu nasıl çözebilirim?
Çözünürlük 2880x1800 piksel
Tek çıkış DVI
Apple MB571Z/A aktif adaptörü, eski dizüstü bilgisayarımı bu ekrana bağlamak için kullandım
Samsung 700z7c dizüstü bilgisayarımda Intel Core I7 3770QM işlemci, Intel HD Graphics 4200, Nvidia Geforce GT 750M ekran kartı ve 10 GB DDR3 RAM var
Tuhaf bir durumla karşılaştım
2880x1800 60 Hz çözünürlük sorunsuz çalışıyor
Word, Yandex gibi basit sayfalarda kararlılık var
Ancak YouTube videoları veya büyük görseller içeren (ekranın yarısından fazlasını kaplayan) oyunlar çalıştırıldığında ekran bağlantısı kesiliyor ve tekrar açılmıyor, fişi çekip takana kadar
Bu sorun yalnızca bu dizüstü bilgisayarda yaşanıyor, yeni bilgisayarımda böyle bir sıkıntı yok, her şeyi sorunsuz çalıştırıyorum Daha düşük, 1152x720 piksel gibi, çözünürlükte ise problem ortadan kalkıyor (pasif adaptör kullanıyormuş gibi)
Nvidia grafik kartını kullanarak uygulamaları çalıştırmak bir çözüm getirmedi
İntegre kartın güç tasarruf modunu devre dışı bırakmak da işe yaramadı
Dağıtıcı üzerinden Intel grafik birimlerini pasifleştirmek harici ekran kullanımını tamamen engelledi, çıkışlar kapanıyor
Yardımınıza ihtiyacım var, bu sorunu nasıl çözebilirim?