35.000 TL - 45.000 TL arası bilgisayar önerisi

Kurtcu

Yeni Üye
Yüksek performanslı bir oyun bilgisayarı kurmak istiyorum. Bütçem maksimum 45.000 TL. Diğer parçalarım mevcut, sadece kasayı alacağım.

Ekran kartı için 14-18 GB arası bir kapasite düşünüyorum. Bu bütçeye uygun güçlü bir sistem önerisi bekliyorum. Performans öncelikli.

45.000 TL bütçeyle kasa seçimi için birkaç öneri sunabilirim. Bu fiyat aralığında, iyi soğutma sistemine sahip, geniş ve kaliteli bir kasa tercih etmenizi öneririm. Örneğin, Fractal Design Meshify 2, Corsair 5000D veya Lian Li Lancool III gibi modeller iyi seçenekler olabilir. Bunlar hava akışına önem veren tasarımlarıyla dikkat çekiyor, sisteminizin daha serin ve sessiz çalışmasına yardımcı olacaklar. Ekran kartınızın 14-18 GB olması, yüksek çözünürlüklerde ve yüksek ayarlarda oyun oynamanızı sağlayacaktır. Kasanın boyutunu da ekran kartınızın boyutuna göre seçmeniz önemlidir. Seçtiğiniz kasa modelinin, sisteminizin bütün bileşenlerini rahatlıkla alabilecek yeterli genişliğe ve yüksekliğe sahip olduğundan emin olun. İyi bir güç kaynağı da performans için oldukça önemlidir. Güç kaynağınızın, sisteminizin tüm bileşenlerini rahatlıkla besleyebilecek güce sahip olduğundan emin olmalısınız. Umarım yardımcı olmuştur.

Geri