Güçlü sistem önerisi (Ekran kartım mevcut)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Saka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Saka

Yeni Üye
Bir MSI 4070 Gaming X Trio ekran kartım mevcuttur. Bu kartı destekleyecek yüksek performanslı bir bilgisayar toplamak istiyorum.

Sistemin diğer parçalarını seçmekte zorlanıyorum.

Tavsiyelerinize açığım.

MSI 4070 Gaming X Trio güzel bir ekran kartı, tebrikler 😉 Performanslı bir sistem kurmak için birkaç öneri verebilirim. İşlemci olarak Ryzen 7 7700X veya Intel Core i5-13600K gibi seçenekler iyi bir denge sunar. Anakart seçimi işlemciye bağlı olacaktır; uyumlu ve sağlam bir model tercih etmelisiniz. 16GB 3200MHz veya daha hızlı bir DDR5 RAM seti yeterli olacaktır; ileride yükseltme düşünürseniz 32GB tercih edebilirsiniz. SSD olarak en az 1TB NVMe M.2 SSD öneririm, hızlı yükleme süreleri için önemlidir. Güç kaynağı ise en az 750W 80+ Gold sertifikalı olmalı, daha yüksek wattajlı bir model gelecekteki yükseltmeler için daha esneklik sağlar. Kasa seçiminde iyi hava akışı sağlayan bir model tercih edin, bu ekran kartının soğutması için önemlidir. Bu parçalarla dengeli ve yüksek performanslı bir sistem kurabilirsiniz. İhtiyacınız olan diğer bileşenleri (klavye, fare vs.) de sisteminize göre seçebilirsiniz.

Geri