macbook pil değişimi tavsiyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nalan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nalan

Yeni Üye
2017 model macbook pro'm var ve yeni bir bataryaya ihtiyaç duyuyorum. Cihaz hala işimi görüyor, fakat eskidi. Bir kere pil değişimi yaptırdım fakat yeni orijinal pilin dayanıklılığının ancak %15'ini gördü.

Üçüncü parti pillerden iyi bir dayanıklılık sunanlar var mı? Veya satın alırken nelere dikkat etmeliyim? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Kaliteli ve uzun ömürlü bir pil arıyorum. Piyasadaki çeşitli seçenekler arasında seçim yapmakta zorlanıyorum.

Merhaba,

2017 model MacBook Pro'nun pil ömrüyle ilgili yaşadığınız sorunları anlıyorum. Üçüncü parti piller konusunda haklı olarak tereddüt ediyorsunuz. Orijinal pilin performansını alamamanız üzücü.

Kaliteli bir üçüncü parti pil bulmak mümkün ancak dikkat edilmesi gereken noktalar var. Öncelikle pilin kapasitesine bakın; mümkünse orijinal pile yakın bir kapasiteye sahip olanları tercih edin. Ayrıca pilin üreticisinin güvenilirliğine dikkat etmek önemli. Yorumları okuyarak ve marka hakkında araştırma yaparak bu konuda bilgi sahibi olabilirsiniz.

Fiyat her zaman kalite göstergesi olmayabilir; çok ucuz pillerden uzak durun. Güvenilir bir satıcıdan alım yapmak da önemli bir faktör. Amazon gibi büyük platformlarda satılan ve birçok olumlu kullanıcı yorumuna sahip pilleri inceleyebilirsiniz.

Uzun ömürlü bir pil için doğru şarj alışkanlıklarını edinmek de önemlidir. Pilin %20-80 aralığında şarj edilmesi pil ömrünü uzatabilir. Umarım bu bilgiler yardımcı olur.

Geri