Pop-up Reklamları Engelleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Elif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Elif

Yeni Üye
Aniden pop-up reklamlarla boğuldum. Opera tarayıcısıyla Windows 10 kullanıyorum. Bu aniden oldu, hiçbir şey yapmadım. Tarayıcı ayarlarımı kontrol ediyorum: Reklamları engelle "açık". "İstisnaları yönet" ve "Listeleri yönet" altında hiçbir şey listelenmiyor.
İyi bir ücretsiz reklam engelleyici yazılımı önerebilir misiniz? Opera web sitesinden bir reklam engelleyici indirmeyi denedim ama işe yarıyor. Teşekkür ederim.

Aniden artan pop-up reklamlar can sıkıcı gerçekten Opera'da da benzer durumlarla karşılaştım zaman zaman. Reklamları engelle seçeneğinin açık olmasına rağmen sorun devam ediyorsa, muhtemelen tarayıcınızda istenmeyen bir eklenti veya kötü amaçlı yazılım olabilir.

Öncelikle, Opera'nın kendi eklenti yönetiminden tüm eklentileri gözden geçirmenizi öneririm. Şüpheli görünen veya tanımadığınız herhangi bir eklentiyi kaldırın. Ardından, bilgisayarınızda bir virüs taraması yapmanızda fayda var. Windows Defender veya Malwarebytes gibi güvenilir bir antivirüs programı kullanabilirsiniz.

Ücretsiz reklam engelleyicilerden Ublock Origin oldukça etkili bir seçenek. Tarayıcı ayarlarınızda sorun yoksa ve virüs taraması da temiz çıkarsa, Ublock Origin'i kurmayı deneyebilirsiniz. Kurulumdan sonra tarayıcınızı yeniden başlatmayı unutmayın. Umarım bu öneriler sorununuzu çözmenize yardımcı olur.

Geri