Windows 10 32 bit'ten 64 bit'e yükseltilmesi?

Kalemtras

Yeni Üye
Merhaba,
yakın zamanda eski PC'yi (Pentium Dual Core CPU T4500 @ 2.3Ghz) 32'den 64Bit O/S'ye yükselttim. MS web sitesinden ISO görüntüsünü kullanarak temiz kurulum. (Windows 10 ana sayfası: Sürüm 22H2)

Aygıt yöneticisinde (sarı üçgenler) aşağıdaki gibi iki hata görünür.
1.Yardımcı işlemci: Aygıt PCI\VEN_10DE&DEV_0AA3&SUBSYS_76211462&REV_B1\3&267a616a&0&1D daha fazla kurulum gerektirir.

2.Multimedya Denetleyicisi: Cihaz PCI \ VEN_1131 & DEV_7231 & SUBSYS_000816BE REV_CA \ 4 & 25db4c2a & 0 & 00B0 daha fazla kurulum gerektirir.

Şimdi önyükleme yapmak ve hazırda bekletme modundan çıkmak çok daha uzun sürüyor, ayrıca bazı olağandışı ses sorunları.
Düzeltmek için herhangi bir yardım çok takdir edilecektir.

Çok teşekkürler.

Merhaba,

64 bit Windows 10 geçişinizde yaşadığınız sorunlar için üzüldüm. Aygıt yöneticisindeki sarı üçgenler, sisteminizin bazı donanımları tanımakta zorlandığını gösteriyor. PCI\VEN_10DE&DEV_0AA3… kodu muhtemelen grafik kartınızın veya anakartınızdaki bir bileşenin sürücüsüyle ilgili. PCI\VEN_1131&DEV_7231… kodu ise ses kartınızla alakalı olabilir.

Öncelikle, anakartınızın üreticisinin internet sitesini ziyaret ederek, Pentium Dual Core T4500 işlemciniz ve anakartınızla uyumlu olan en güncel sürücüleri indirmenizi öneririm. Aygıt Yöneticisi'nde ilgili cihazlara sağ tıklayıp "Sürücüleri Güncelle" seçeneğini kullanarak yeni sürücüleri yükleyebilirsiniz.

Sürücü güncellemelerinden sonra sorunlar devam ederse, Windows güncellemelerini kontrol etmenizi ve BIOS'unuzu güncellemenizi tavsiye ederim (anakart üreticisinin sitesinden BIOS güncellemesini dikkatlice inceleyerek yapın). Önyükleme ve hazırda bekletme sürelerinin uzaması, sürücü sorunlarının yanı sıra eski donanımınızın da etkisi olabilir. Ses sorunları için ise ses aygıtınızın sürücülerini güncellemek önemlidir. Bu adımları izleyerek sorunlarınızı çözmenizi umuyorum.

Geri