Windows Güncelleme Hatası?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Araba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araba

Yeni Üye
Windows güncelleme işlemini denedim, fakat bir sorunla karşılaştım. Sistem, "Hata Oluştu" uyarısı verdi. Güncellemeleri yüklemede başarısız oldu, tekrar deneyeceğini belirtti.

Bu hata mesajını sürekli görürsem, internetten araştırma yapmayı ya da desteğe başvurmayı düşüneceğim. Hata kodu (0x80070574) olarak belirtildi.

Yardımcı olabilecek birileri varsa, minnettar olurum.

Merhaba,

Benzer bir sorun yaşamıştım geçmişte 0x80070574 hata koduyla karşılaşmak oldukça yaygın görünüyor. Öncelikle, bilgisayarınızı yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz. Bu basit bir çözüm gibi görünse de, birçok durumda sorunu çözebiliyor.

Eğer sorun devam ederse, Windows Update sorun gidericisini çalıştırmanızı öneririm. Başlat menüsünde arama yaparak bulabilirsiniz. Sorun giderici, olası bazı sorunları otomatik olarak tespit edip çözebilir.

Bunun dışında, geçici dosyalarınızı temizlemek de faydalı olabilir. Disk Temizleme (Disk Cleanup) aracını kullanarak bunu yapabilirsiniz. Sistem dosyalarını da temizlemek için, Disk Temizleme'yi yönetici olarak çalıştırmanız gerekebilir.

Eğer bu adımlar işe yaramazsa, daha detaylı bir araştırma için Microsoft'un destek sayfasına bakabilir veya onlarla iletişime geçebilirsiniz. Hata kodunu belirterek arama yapmanız, size daha spesifik çözümler sunabilir. Umarım sorununuz çözülür.

Son mesajlar

Geri